Metalist bolji od Dinama, Misimović strijelac

U prijateljskom susretu

Metalist bolji od Dinama, Misimović strijelac

Adnan Beganović

Trenutno trećeplasirana momčad ukrajinskog fudbalskog prvenstva, Metalist Kharkiv, u prijateljskom susretu je sa 4:2 savladao moskovski Dinamo, a jedan pogodak za rusku momčad postigao je naš reprezentativac Zvjezdan Misimović.

Moskovski Dinamo nije se proslavio u prijateljskom susretu sa Metalistom. Slavila je ukrajinska momčad sa 4:2, no ono što nas raduje je dobra igra Zvjezdana Misimovića, koju je okrunio pogotkom u 85. minuti.

Pored Misimovića mrežu Metalista pogodio je i moldavski reprezentativac Alexandru Epureanu, dok su strijelci za ukrajinsku momčad bili Marlos, Villagra, Cristaldo i Valjejev.

Prijateljski susret:
Metalist - Dinamo 4:2 (Marlos 31', Villagra 37', Cristaldo 77', Valjajev 80' / Epueranu 73', Misimović 85')

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.