Metalleghe BSI angažovao i Pljevljaka

Dolazi iz Bratstva

Metalleghe BSI angažovao i Pljevljaka

Nermin Bašić nastavio je sa dovođenjem kvalitetnih igrača u Metalleghe BSI, a naredni u nizu je ofanzivac Rijad Pljevljak. 

Dojučerašni igrač Bratstva iz Gračanice danas je sa jajačkim prvoligašem potpisao jednogodišnji ugovor, a prije njega na dolazak su se odlučili Gavrić, Dilberović, Rovčanin, Fejzić i Popović. 

"Sretan sam zbog dolaska u Metalleghe BSI i vjerujem da nisam pogriješio pri odabiru nove sredine. Ovo je organizovan klub sa velikim ambicijama, tako da se nadam da ću svojim igrama opravdati ukazano povjerenje", izjavio je Pljevljak. 

Pljevljak je prošle sezone postigao deset golova u dresu Bratstva, a još je igrao za Jedinstvo, Travnik, Olimpic i Goražde.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.