Metalleghe od danas u Međugorju, Šapina poveo 22 nogometaša

Jajčani će odigrati četiri prijateljska meča

Metalleghe od danas u Međugorju, Šapina poveo 22 nogometaša

Samir Mlaćo

Nakon treninga u Jajcu, nogometaši i treneri Metalleghe BSI danas su otputovali u Međugorje gdje će narednih deset dana brusiti formu za nastavak prvoligaške sezone.

Trener Romeo Šapina sa saradnicima na put je poveo 22 nogometaša: Kukrika, Muratspahić, Kovač, Marković, Hreljić, Bevanda, Alispahić, E. Kukavica, Hota, Opardija, A. Kukavica, Smajić, Tankuljić, A.Ćosić, Crnac, Kraljević, Pljevljak, Vujica, Malbašić, Haračić, Pavlović i Samardžić.

U Međugorju će Kraljevi odigrati četiri test meča. Prvi je u srijedu protiv Brotnja, potom slijedi Velež (16.02.), Bosna Visoko (18.02.) i Čapljina (21.02.).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi