Metalleghe počinje pripreme, dogovoreno pet utakmica

Planiran i odlazak u Hercegovinu

Metalleghe počinje pripreme, dogovoreno pet utakmica

Nakon duže pauze federalni prvoligaš Metalleghe BSI 20. januara počinje sa pripremama za nastavak sezone.

Već prvog dana Kraljevi će u Krupi imati kontrolni meč protiv domaćeg premijerligaša, na kojem će trener Romeo Šapina provjeriti nekolicinu fudbalera koji će probati izboriti mjestu u Metallegheu.

Nakon toga, 24. januara je na rasporedu utakmica sa Vitezom, a potom tri dana kasnije u Banjaluci sa tamošnjim prvoligašem Željezničarom. Početkom sljedećeg mjeseca bit će odigran i duel sa Iskrom, dok će 2. februara Metalleghe biti protivnik Borcu u njihovoj generalci za nastavak sezone u Premijer lige BiH.

Nakon ove serije utakmica, Metalleghe će od 12. februara najvjerovatnije boraviti na desetodnevnim pripremama u Hercegovini.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi