Metalleghe pred Čelik trenirao na Piroti

Jajčani se nadaju reprizi duela iz Zenice

Metalleghe pred Čelik trenirao na Piroti

Samir Mlaćo

U NK Metalleghe BSI  sigurno još uvijek pamte otvaranje za njih debitantske sezone BH Telecom  Premijer lige naše zemlje u kojoj su u prvom kolu savladali zenički Čelik sa 3:1 te već tada osvojili srca brojnih ljubitelja najvažnije sporedne stvari u našoj zemlji.

Jajčani su  sjajnom partijom osvojili prva tri boda, ali nakon toga upisali još samo jednu pobjedu uz dva remija i čak sedam poraza. Sada u 12.kolu ponovo im slijedi duel sa Čelikom, ovaj put na travničkoj Piroti.

Kako bi se dodatno spremili za ovaj veoma važan duel,  popularni Kraljevi današnji redovni  trening odradili  su upravo na Piroti. Trenera Nermina Bašića raduje što će imati sve igrače na raspolaganju, a  navijači vjeruju u dobru partiju i tri boda koja bi mnogo značila za nastavak sezone.

Svoj dolazak na Pirotu najavilo je i 200-tinjak popularnih Robijaša iz Zenice, a susret se igra u subotu sa početkom u 15 sati. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi