Metalleghe trenirao u Donjem Vakufu

Jajčani se spremaju za Olimpic

Metalleghe trenirao u Donjem Vakufu

Samir Mlaćo

Nogometaši Metalleghea nakon nedjeljnog poraza od Sarajeva (0:2), pripremaju se za susret 18. kola BH Telecom Premijer lige u kojem će u goste ekipi Olimpica iz Sarajeva.

U Jajcu su svjesni da im je ovo jedna od najvažnijih utakmica u sezoni,  s obzirom da će u goste direktnom konkurentu u borbi za opstanak.

Nakon što su zbog tri žuta kartona propustili meč sa Sarajevom u tim se vraćaju Kenan Karađuz i Vukašin Benović, dok su zbog povrede još uvijek upitni Toni Pezo i Nebojša Popović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zbog veoma lošeg terena na svom Mračaju, popularni Kraljevi danas su trenirali u Donjem Vakufu na stadionu FK Radnik, a isto će učiniti i sutra. 

Metalleghe pred gostovanje na Otoci ima 12 osvojenih bodova, dok Olimpic ima tri manje. U prvom duelu ova dva tima na travničkoj Piroti nije bilo pobjednika (1:1). 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi