Mete Juventusa: Higuain, Pazzini, Džeko...
I Džeko na listi želja torinskog Juventusa...

Staroj dami potreban napadač

Mete Juventusa: Higuain, Pazzini, Džeko...

Edmir Škorić

Torinski Juventus ima dosta problema u posljednje vrijeme. Trener Alberto Zaccheroni želi pronaći napadača i osigurati se za narednu sezonu. Gonzalo Higuain je želja broj jedan, tvrdi Tuttosport, dok su u igri još Giampaolo Pazzini te Edin Džeko.

Gonzalo Higuain, argentinski napadač Real Madrida, još uvijek nije pronašao svoje mjesto u prvom sastavu trenera Manuel Pellegrinija, iako je u 15 utakmica postigao 12 golova i tako najavio veliki povratak.

Tuttosport tvrdi kako se Juventus ozbiljno zainteresovao za ovog mladog golgetera, kojeg čelnici Reala cijene 35 miliona eura.

Nije Higuain jedini na meti Stare dame. Naime, tu su još napadač Sampdorije Giampaolo Pazzini i Edin Džeko, napadač Wolfsburga i BiH reprezentacije.

Pazzini košta 22 miliona eura, ali iz Torina žele kao dio posla uračunati i svog Sebastian Giovinca. Što se našeg reprezentativca tiče, Milan je najviše pokazao interesovanja, pa je zaista teško očekivati da on na kraju krene put Torina, posebno ako se zna kako je Milan klub za kojeg navija od malih nogu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti