Meunier: Odbio sam Chelsea, ali nisam očekivao Alvesa ovdje

Belgijanac se kaje?

Meunier: Odbio sam Chelsea, ali nisam očekivao Alvesa ovdje

Endin Čaušević

Belgijski reprezentativac Thomas Meunier izjavio je da je ovog ljeta imao šansu da karijeru nastavi u engleskom Premiershipu.

Meunier je odlično otvorio novu sezonu u dresu PSG-a, ali mu problem pravi žestoka konkurencija u vidu Danija Alvesa koji je ljetos stigao u francuski klub. Belgijanac je priznao da nije siguran da li je PSG klub na duge staze i čini se da se kaje što ljetos nije promijenio sredinu.

Ovaj 26-godišnji bek PSG-a priznao je za francuske medije da je imao priliku u ljetnom prelaznom roku da napusti ovaj klub i svoju karijeru nastavi u Chelseaju. Ipak, na kraju je odlučio da ostane, ali kako stvari stoje već bi u januaru mogao promijeniti sredinu.

"Znao sam da će doći desni bek u klub, ali nisam očekivao Danija Alvesa. Kada je došao nisam znao šta da očekujem, te sam mislio samo na to da li ću igrati ili ne. Mogao sam da odem u Chelsea, ali sam u posljednji trenutak odbio ponudu. Želim da se izborim za svoje mjesto, ali ako ne uspijem morati ću potražiti klub u kojem ću više igrati", rekao je Meunier.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi