M'gladbach pušta Gohourija bez odštete

M'gladbach pušta Gohourija bez odštete

Edmir Škorić

Bundesligaška momčad Borussia Mönchengladbach odlučila je odbrambenog igrača Steve Gohourija staviti na besplatnu transfer listu.

28-godišnji Steve Gohouri, ove sezone nije se naigrao budući da je u rezervnom sastavu Borussije iz Mönchengladbacha, koja ga je odlučila pustiti bez ikakve odštete.

Reprezentativac Obale Slonovače tako će ovog januara pronaći novi angažman, a za njega su interesovanje pokazali engleski klubovi; Portsmouth, Barnsley i Blackburn Rovers.

Gohouri je u Gladbach stigao iz švicarskog Young Boya u ljeto 2007. godine i od tada je odigrao 47 utakmica za Borussiju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije