Michel novi trener Getafea?

Michel novi trener Getafea?

A. Beganović

Posljednje informacije koje dolaze iz Španije govore da će Getafe do kraja sezone sa klupe predvoditi Jose Miguel Gonzales Martin del Campo, poznatiji pod imenom Michel. 

Getafe je u ponedeljak zbog serije loših rezultata i nezavidne pozicije na tabeli smijenio dosadašnjeg trenera Victora Munoza. Trenutno zauzimaju 17. mjesto na tabeli, sa samo jednim bodom izvan zone ispadanja.

Prema navodima internet stranice «Asa» ekipu će u poljednjih pet kola Primere voditi nekadašnji španjolski reprezentativac i legenda Reala, Michel.

Michel je za «kraljevski klub» nastupao punih 15 godina (1981 – 1996), a kao novi trener trebao bi biti predstavljen danas na vanrednoj pres konferenciji.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.