Mido: Uskoro se vraćam u Englesku

Mido: Uskoro se vraćam u Englesku

Edmir Škorić
Teme:

Egipatski internacionalac Mido nalazi se na posudbi u El Zamaleku, no napadač tvrdi da će se do kraja ovog mjeseca vratiti u Englesku.

Mido, bivši napadač Tottenhama, ove je sezone posuđen u egipatski El Zamalek od strane Middlesbrougha. No, Mido tvrdi da će do kraja zimskog prelaznog roka napustiti Kairo i vratiti se u Englesku.

"Stoposto sam siguran da ću napustiti Zamaek prije nego se zimski transferski rok okonča. Mogu reći da se radi o Hull Cityju, koji me interesuje i klub koji ima veliku povijest i nalazi se u gornjem dijelu tabele. U roku od dva ili tri dana trebala bi stići službena ponuda i tada ću potpisati za njih", kazao je Mido.

Tako će se Mido pridružiti svom sunarodnjaku Amr Zakiju koji je nedavno potpisao za Hull City.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.