Mihajlov: U Trebinje idemo da se nadigravamo

Rudar bez trojice na Policama

Mihajlov: U Trebinje idemo da se nadigravamo

Sve osim pobjede u Trebinju za ekipu Rudar Prijedora bio bi neuspjeh. Ovaj tim će pokušati da se Leotaru na njegovom terenu revanšira za neriješen rezultat iz prvog dijela sezone. 

Rudar će igrati bez povrijeđenih Aćića, Vidića i Milanovića, ali trener Gorazd Mihajlov kaže da su zamjene spremne. 

"Idemo u Trebinje da se nadigravamo i nećemo srljati. Čekat ćemo svoju priliku, jer nama je dovoljna i pobjeda od 1:0. Bodovi iz ovog susreta imaju ogroman značaj i težinu za oba rivala. Nismo se proslavili u generalnoj probi, ali su igrači izvukli pouke i vjerujem da se greške neće ponavljati u Trebinju", kazao je makedonski trener na klupi Rudara.

Igor Mišan će predvoditi napad svog tima i on očekuje pobjedu Rudara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Bit će teško, bez obzira što oni nisu odradili pripreme. Uvijek je teško igrati u Trebinju, ali ja sam ubjeđen da ćemo se mi izdići iznad svih problema i da ćemo ostvariti prvu pobjedu u gostima kod Leotara", rekao je Mišan.

Ova dva kluba u Trebinju su odigrali četiri utakmice, Leotar je ostvario tri pobjede, a jedan susret je završen podjelom bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.