Mihajlović: Cilj nam je biti među tri najbolje ekipe

Trener Milana

Mihajlović: Cilj nam je biti među tri najbolje ekipe

Siniša Mihajlović je u razgovoru za italijanske medije istakao da očekuje da će Milan prvenstvo u Italiji okončati među tri najbolje momčadi.

Nakon brojnih dešavanja u klubu među navijačima Milana je zavladao veliki optimizam. Srbijanski trener će zajedno sa svojim igračima morati dati sve od sebe da Milan trijumfuje večeras u Firenci. 

"Naš protivnik je izuzetno jak, a možda je i bolje što je tako. Možemo odmah vidjeti gdje smo i šta smo. Veoma poštujem Fiorentinu, ali svojim igračima sam rekao da neki timovi sanjaju da ostvare pobjedu, a da je drugima to dužnost. Uvijek ćemo biti u drugoj grupi", kazao je Mihajlović i istakao očekivanja u novoj sezoni.

"Naš cilj je da završimo među tri najbolje ekipe, Da li bih već sada prihvatio da budemo treći? Ne, pred nama je cijela sezona", dodao je nekadašnji selektor Srbije. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije