Mihajlović kandidat za klupu Intera?

Povratak srbijanskog stručnjaka

Mihajlović kandidat za klupu Intera?

D. Vejo

Inter ove sezone završava kao četvrtoplasirani tim Serije A. Ali, sve indicije upućuju na to da će Roberto Mancini spakovati svoje kofere i potražiti neko drugo mjesto šefa struke.

Italijan i nije pretjerano zadovoljan u klubu. Razlog tome su uslovi, tačnije čelnici kluba ne slažu se sa italijanskim stručnjakom kada su u pitanju pojačanja za narednu sezonu kao i to koji bi trenutni igrači trebalo da su na transfer listi.

Za njegovo mjesto, ako je suditi prema pisanju tamošnjih medija, bore se sbijanski stručnjak Siniša Mihajlović i Brazilac Leonardo.

Ukoliko se dogodi scenario da srpski strateg zauzme poziciju šefa struka, to bi ozbiljno uznemirilo navijače Milana, imajući u vidu da je do prije nešto više od mjesec dana upravo sjedio na klupi Rossonera. 

Epilog bi ova priča mogla dobiti kroz nekoliko dana, kada će biti poznato ko će zauzeti mjesto na klupi Nerazzurra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi