Mihajlović: Ljajić me doveo pred svršen čin

Mihajlović: Ljajić me doveo pred svršen čin

Poslije jučerašnje odluke o udaljavanju Adema Ljajića iz nacionalnog tima, selektor Srbije danas je novinarima izneo svoje viđenje situacije.   

Mihajlović žali zbog svega, ali ponavlja da dogovoreni principi moraju da se poštuju.

 

''Razgovarali smo, ali nije mogao da mi objasni u čemu je problem'', ističe Mihajlović, prenose Sportske.net.

 

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je danas da je Adema Ljajića udaljio sa priprema zato što je prekršio sporazum koji je potpisao, kao i da ga je igrač "doveo pred svršen čin".

 

"Svi igrači dobili su ugovor na početku priprema, koji su pročitali i potpisali. To je za mene značilo da se slažu sa svim odredbama i da će ih se pridržavati. Postoje stvari preko kojih ne mogu i neću da pređem, a jedna od njih je pjevanje himne. Ako neko nosi dres i grb Srbije, treba da reprezentacuje zemlju u svakom trenutku", kaže Mihajlović.

 

Mihajlović je u ugovoru tražio da se pjeva himna. Ljajić to nije učinio u meču protiv Španije i udaljen je poslije razgovora sa selektorom.

 

"Razgovarao sam sa Ljajićem, ali nije mogao da mi objasni u čemu je bio problem, rekao je samo da su u pitanju bili privatni razlozi. Žao mi je, on je igrač na koga sam računao i ovo nije bila odluka isključivo protiv njega. Isto bi bilo i da je bilo koji drugi igrač to uradio. Trebalo je ranije da pričamo da postoji neki problem, ovako, doveo me pred svršen čin", kazao je Mihajlović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.