Mihajlović mijenja Mourinha?

Mihajlović mijenja Mourinha?

Edmir Škorić

Trenutni trener Catanije i bivši reprezentativac Srbije, Siniša Mihajlović, mogao bi na klupi Intera popuniti prazniku, koja bi nastala eventualnim odlaskom Jose Mourinha.

Jose Mourinho je nekoliko puta talijanskim medijima izjavio kako nije sretan u Italiji, unatoč brojnim trofejima sa klubom iz Milana. Španjolski mediji su, pak, uvjereni da Portugalac dolazi u Real Madrid ovog ljeta.

La Gazzetta dello Sport tvrdi da je Inter već u potrazi za novim trenerom, a navodno su sa liste želja otpali Rafael Benitez (Liverpool) i selektor Engleske, Fabio Capello.

Navodno je predsjednik Intera, Massimo Moratti, spreman mjesto trenera prepustiti nekadašnjem igraču Neroazzurra, Siniši Mihajloviću. Mihajlović je prije šest mjeseci preuzeo klupu Catanije, te im je osigurao opstanak.

"San mi je jednog dana raditi u Interu", kazao je nedavno srbijanski stručlnjak, koji je povezan i sa Sampdorijom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.