Mihajlović: Moj tim je konačno pokazao srčanost i volju

Strateg Torina nakon remija

Mihajlović: Moj tim je konačno pokazao srčanost i volju

D. Vejo

Fudbaleri Torina danas su u utakmici 30. kola Serije A remizirali na svom terenu sa ekipom Udinesea rezultatom 2:2.

Da je neko navijačima Bikova prije utakmice rekao da će njihovi puleni osvojiti bod na današnjem meču, sigurno da to ne bi prihvatili, ali s obzirom pod kakvim okolnostima su stigli do remija i bod je nešto s čime se moraju itekako zadovoljiti.

Torino je gubio 0:2 od crno-bijelih, a onda su se ukazali Moretti i Belotti koji svojim pogocima donose zlata vrijedan bod domaćinu.

Srbijanski stručnjak na klupi Bikova Siniša Mihajlović, često je kritikovao svoje igrače nakon remija i poraza ali ovoga puta na iznenađenje mnogih, nije bilo tako.

"Tokom cijele utakmice mi smo diktirali tempo, pogađali smo tri puta okvir gola i lopta je stalno bila kod nas. Veći dio meča proveli smo na njihovoj polovini. Zadovoljan sam zbog srčanosti i volje koju smo nakon dužeg vremena pokazali na terenu. Srećan sam zbog karaktera kojeg je moj tim pokazao, žao mi je što nismo pobjedili", poručio je Mihajlović.

Torino je i nakon ovog remija ostao 10. tim u Seriji A.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi