Mihajlović: Ne mogu da trpim neodolično ponašanje igrača

Strateg Torina poručio

Mihajlović: Ne mogu da trpim neodolično ponašanje igrača

D. Vejo

U posljednjih nekoliko dana pojavila se informacija kako će Adem Ljajić napustiti Torino i preći u Milan.

Navodno, srbijanski fudbaler nalazi se na izlaznim vratima Bikova, a razlog tome jeste loš odnos sa trenerom Sinišom Mihajlovićem. 

Torino je sasvim solidno startao ove sezone u Seriji A, a zatim je doživio pad te se nakon 29. kola nalazi na 10. poziciji u prvenstvu sa 40 osvojenih bodova.

Uoči nedjeljnog meča sa Udineseom, strateg Bikova kazao je kako se njegovi igrači moraju što prije trgnuti iz situacije u kojoj se nalaze, jer ista nije za pohvalu, te je jasno rekao u čemu je problem.

"Jednostavno ne mogu više da tolerišem neodgovorno i nedolično ponašanje mojih fudbalera. Moramo konstantno da budemo na pravom nivou. Ne možemo kod kuće igrati kao u Ligi prvaka, a na strani kao tim iz zone ispadanja. Nedostaje nam balans i to je isključivo moja greška", izjavio je Siniša Mihajlović.

Srbijanski stručnjak nije krio zadovoljstvo dovođenjem Lyanca Vojnovića.

"Njegov talenat mnogo obećava. Moramo samo da ga usmjerimo na pravi put i to je to. Krenuo je sa radom, sada se mora što prije uklopiti na život u Italiji i ono što se od njega očekuje u klubu", dodaje Mihajlović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije