Mihajlović: Od sada se zna ko izvodi penal, ovako ne ide

Strateg Torina teško podnio remi

Mihajlović: Od sada se zna ko izvodi penal, ovako ne ide

D. Vejo

Fudbaleri Torina remizirali su večeras u okviru 23. kola Serije A sa ekipom Empolija u gostima rezultatom 1:1 (1:1).

Bikovi ni u petom kolu uzastopno nisu uspjeli da upišu tri boda u najelitnijem italijanskom takmičenju. Međutim, Torinu je večeras imao priliku da odnese sav plijen, ali Falqueu je sreća okrenula leđa.

Naime, krilni napadač Torina u 55. minuti susreta promašio je jedanaesterac što je ozbiljno razbjesnilo stratega gostujuće ekipe na ovom susretu.

"Nažalost, promašili smo četvrti penal u sezoni. Imamo tri šutera to su Belotti, Ljajić i Falque. Dogovor je da šutira onaj koji se u tom trenutku najbolje osjeća. Ali gledajući ih kako se preipiru, odlučio sam da od sada penal izvodi samo Belotti, dosta je bilo, ne mogu da ih gledam tako", kazao je nakon meča trener Torina, Siniša Mihajlović.

U narednom kolu, Torino će na svom terenu dočekati ekipu Pescare.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi