Mihajlović: Opstanak je moguć

Novi trener Catanije

Mihajlović: Opstanak je moguć

Edmir Škorić

Novoimenovani trener italijanske Catanije, Siniša Mihajlović, ne vidi razlog zašto njegovi igrači ne bi mogli ostati u Seriji A ove sezone.

Siniša Mihajlović zamijenio je Ginalucu Atzorija na klupi Catanije, a srbijanski stručnjak govorio je o svojim planovima sa predposljednjom ekipom prvenstva.

"Želim se prije svega zahvaliti Pietro Lo Monacu i klubu zbog pružene prilike da nastavim sa svojim poslom i uvjeren sam da ova momčad ne zaslužuje biti na dnu tabele."

"Gledao sam sve utkamice. Miran sam. Immao devet bodova, ali par pobjeda bit će dovoljno da se popnemo na ljestvici kao što će i nekoliko negativnih rezultata drugih ekipa biti dovoljno da budu iza nas", objasnio je Mihajlović i za kraj odlučno potvrdio.

"Mi vjerujemo u opstanak."

Bivši igrač Lazija i specijalista slobodnih udaraca debitovat će na klupi Catanije u susretu sa Livornom (nedjelja).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.