Mihajlović se boji zvižduka u Beogradu

Mihajlović se boji zvižduka u Beogradu

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović izjavio je da Orlovi neće igrati u Beogradu, ukoliko tamošnja publika bude ponovo zviždala njegovim izabranicima.

U posljednje dvije godine takav slučaj je bio sa svakom utakmicom koja je igrana u Beogradu, dok je Srbija u Novom Sadu u utakmici protiv Walesa dočekana u sjajnoj atmosferi.

Nakon svega, pojavila se informacija da će naredni meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014. godine sa Belgijom biti premješten u Novi Sad, ali su šanse za to male, zbog pravila FIFA.

"Šanse nisu velike, jer su Belgijanci već rezervisali smještaj za sebe, goste, sponzore. Ne bismo ni tražili ni premeštaj da ne postoji ta grupa ljudi koja pali masu i vrijeđa pojedine igrače, ponašanjem šteti reprezentaciji. To nisu navijači koji žele dobro reprezentaciji. Ova Srbija nije moja, ni Srbija Saveza, već Srbija koja pripada svima nama i za koju svi moramo da živimo i navijamo“, rekao jer Mihajlović, a prenosi B92.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.