Mihajlović se vraća u Lazio?
Siniša Mihajlović

Mihajlović se vraća u Lazio?

Nekadašnji fudbaler reprezentacije Srbije i Lazia nalazi se u pregovorima sa rimskim klubom oko preuzimanja trenerske pozicije na Olimpicu.

Bivši trener Bologne održao je maratonske pregovore sa predsjednikom Lazia Claudiom Lotitom. Razgovaralo se o svemu, od eventualnih pojačanja, do sastava stručnog štaba.

Nakon ubjedljivog poraza od Villareala, sadašnji trener Lazia, Davide Ballardini, nalazi se na rubu otkaza, a naredni duel Serije A sa Milanom trebao bi i definitivno odrediti sudbinu trenera rimskih nebeskoplavih.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti