Mihajlović sve dogovorio sa Fiorentinom?

Mihajlović sve dogovorio sa Fiorentinom?

Edmir Škorić

Srbijanski stručnjak Siniša Mihajlović u posljednje je vrijeme sve traženiji u Italiji, a tamošnji mediji navode kako je nekadašnji stoper Lazija i Intera nadomak klupe Fiorentine.

Siniša Mihajlović je, navodno, sve dogovorio sa Pantleo Corvinom, sportskim direktorom Fiorentine, te u narednih nekoliko dana očekuje i službena potvrda.

Srbijanski stručnjak bi trebao zamijeniti Cesare Prandellija na klupi Viola, budući da je aktuelni trener kluba iz Firence sve bliže mjestu selektora italijanske reprezentacije.

Mihajlović se trenutno nalazi u Srbiji, pa će na njegov potpis čelnici Fiorentine morati malo pričekati. Legendarni štoper Lazija i Intera spominjao se i kao nasljednik Jose Mourinha na klupi Neroazzurra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti