Mihajlović uskoro preuzima Lazio

Prema pisanju italijanskih medija

Mihajlović uskoro preuzima Lazio

Nekadašnji fudbaler Lazia i Intera Siniša Mihajlović mogao bi, prema pisanju italijanskih medija, postati novi trener nebesko-plavih iz Rima.

Il Corriere dello sport piše da se Davide Balardini, aktuelni trener Lazia, nalazi pred otkazom zbog veoma loših rezultata ove sezona, te da je Mihajlović prvi na listi njegovih nasljednika.

Lazio je posljednji put u Seriji A pobijedio još u 2. kolu i sada se, nakon nedjeljnog remija sa Bolognom, nalazi u opasnoj zoni ispadanja u Seriju B.

S obzirom na to da se je u narednom kolu na programu veliki rimski derbi sa Romom, a ekipa je u vrlo lošem stanju, odgovorni u klubu žele pod hitno, radikalnim potezom, da trgnu igrače uoči okršaja sa najvećim rivalom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.