Mihajlović vjerovatno naslijeđuje Mourinha

Mihajlović vjerovatno naslijeđuje Mourinha

Sve je izvjesnije kako će portugalski stručnjak Jose Mourinho od naredne sezone napustiti Inter i preuzeti vođenje madridskog Reala.

Iz tog razloga su se u redovima evropskog prvaka okrenuli traženju nasljednika portugalskog trenera. Kao prvi na listi želja predsjednika Intera Massima Morattija nalazi se nekadašnji fudbaler te ekipe Siniša Mihajlović, trener Catanije.

"Nisam još donio odluku, ali sviđa nam se Mihajlović. Karakteran je i brzo uči, igrači ga poštuju, a među mnogima ima i prijatelje. Meni se Mihajlović dopada i poštujem ga. Iako još nisam donio odluku o novom treneru potvrdiću vam da bih Mihajlovića volio dovesti", izjavio je Moratti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.