Mihajlović želi da igrači znaju riječi srbijanske himne

Budući selektor Orlova

Mihajlović želi da igrači znaju riječi srbijanske himne

Edmir Škorić

Siniša Mihajlović bi ubrzo trebao biti službeno imenovan novim srbijanskim selektorom, a najvažnije mu je da njegovi reprezentativci znaju - riječi srbijanske himne.

Naime, Mihajlović je zadužio Aleksandra Boškovića, glasnogovornika i direktora reprezentacije, da kontaktira sve kandidate za reprezentaciju i provjeru da li znaju riječi himne "Bože pravde".

Igrači koji, pak, ne budu znali iste, morat će brzo naučiti po uputama od Srbijanskog nogometnog saveza (FSS).

Tako bivši trener Fiorentineželi unijeti nacionalni duh u svoju momčad pred početak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014. godine. U grupi će Srbija igrati s Hrvatskom, Belgijom, Makedonijom, Škotskom i Walesom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti