Mihajloviću ponovo postavljen ultimatum

Zavisi od Juventusa...

Mihajloviću ponovo postavljen ultimatum

Srbijanski stručnjak Siniša Mihajlović ponono je pod pritiskom uprave Milana.

Rossoneri su u prethodne četiri utakmice osvojili samo dva boda i tako skoro ispustili šanse da izbore plasman u Ligu šampiona, a to je ujedno rezultiralo glasinama da Siniša Mihajlović broji svoje posljednje dane u Milanu. 

U medijima se navodi da je Mihajlović pod pritiskom i navodno postavljen mu je ultimatum pred meč sa Juventusom. Ukoliko Milan ne pobijedi torinski klub, najmanje što može zadovoljiti apetite uprave je dobra partija. 

Duel između Milana i Juventusa na rasporedu je u subotu, a ove dvije momčadi snage će ponovo odmjeriti 21. maja u okviru finala Kupa Italije.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi