Mihojević i Sarajevo pregovaraju o produženju saradnje
Foto: SportSport.ba

Kapitenu ističe ugovor

Mihojević i Sarajevo pregovaraju o produženju saradnje

Marko Mihojević i FK Sarajevo započeli su pregovore o produženju saradnje. 

Budući da ovom 21-godišnjem defanzivcu na kraju sezone ističe ugovor sa Sarajevom, u Titovoj 38/b ništa ne prepuštaju slučaju i Mihojeviću su već ponudili produženje saradnje.

Kako saznaje SportSport.ba, pregovori na relaciji "Mihojević - FK Sarajevo" su uspostavljeni i dvije strane su na dobrom putu da postignu dogovor prema kojem bi mladi reprezentativac BiH ostao još neko vrijeme na Koševu. 

Mihojević je u bordo timu od 2014. godine. Put do prvog tima ga je vodio kroz Akademiju FK Sarajevo, gdje je pružao sjajne partije i nagovijestio svoj veliki talenat, a krajem juna mu je ukazana čast i da bude kapiten ekipe. Zahvaljujući svojim borbenim nastupima od strane navijača je dobio nagradu "Ismir Pintol". 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za prvi tim Sarajeva Mihojević je dosad odigrao preko 60 zvaničnih utakmica. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi