Mihojević: Ova grupa igrača ima potencijal

Defanzivac jasan nakon remija u Los Angelesu

Mihojević: Ova grupa igrača ima potencijal

Samir Mlaćo

Iako smo u sastavu imali veći broj debitanata, nogometna reprezentacija BiH pružila je veoma dobru partiju protiv SAD-a (0:0). Preko Medunjanina imali smo priliku i povesti, ali njegov udarac sa 11. metara zaustavila je stativa.

Ipak, selektor Prosinečki bio je zadovoljan viđenim, istakavši da su naši momci pokazali karakter, te i poslije neiskorištenog penala nastavili sa ofanzivnom igrom.

Istog mišljenja je i kapiten FK Sarajevo Marko Mihojević koji je činio posljednji bedem ispred golmana Ibrahima Šehića.
"Drago mi je i čast je igrati za "A" selekciju Bosne i Hercegovine. Mislim da smo u jednom dobrom ambijentu odigrali kvalitetnu utakmicu. Mislim da ova grupa igrača ima potencijal. Nadam se da ćemo i na narednoj utakmici pružiti jednu dobru partiju.", rekao je Mihojević za fksarajevo.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi