Legendarni komentator za SportSport.ba

Mijajlović: Jesu Heleni, jesu Spartanci, ali nema straha

Nešto više od 24 sata ostala su do početka susreta u Atini gdje će Zmajevi snage odmjeriti sa domaćom Grčkom, a danas je ekipa portala SportSport.ba razgovarala sa Marjanom Mijajlovićem, legendarnim komentatorom, koji je pred sutrašnji duel umjereni optimist.

"Realni sam optimista, ovdje u Atini možemo mnogo dobiti, a nemamo šta izgubiti. Grci izgleda imaju problema sa povredama, ali sumnjam da im se svaki dan povrijeđuje jedan igrač. Tradicija je protiv nas, ali ona i postoji da bi se rušila", istakao je Mijajlović u razgovoru za SportSport.ba.

"Kod Grčke se ništa nije promijenilo u odnosu na Evropsko prvenstvo. Granitna odbrana, ne stvaraju mnogo šansi, ali realizacija im je fantastična. Ako damo dva gola nema šanse da izgubimo utakmicu. Sigurno će igrati strpljivo, neće ništa mijenjati ni u 80. minuti", dodao je Mijajlović.

"Jesu Helleni, jesu Spartanci, ali nema straha", zaključio je legendarni komentator.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.