I Mijajlović zadovoljan bodom

Mijajlović: Osjećao sam se kao da sam u rovu

Legendarni sportski komentator Marjan Mijajlović nakon sinoćnje utakmice u Grčkoj bio je vidno iscrpljen, ali i zadovoljan bodom osvojenim na vrućem gostovanju u Atini.

" Malo sam uzbuđen, otkako komentarišem repku nismo izgubili. Ponosan sam na igrače, uzeli smo veliki bod i mislim da nećemo više zavisiti od drugih. Ovo je najteže gostovanje. Ja sam se osjećao kao da sam u rovu, a možete zamisliti kako je bilo igračima. Ponosan sam na njih, na naše navijače, mnogo lakše će biti u narednim gostujućim utakmicama", istakao je Mijajlović nakon sinoćnjeg susreta.

"Grčki navijači me nisu impresionirali, naših 1.200 koliko je moglo deralo je grlo. Prezadovoljan sam, jako mi je bilo teško prije i za vrijeme utakmice", između ostalog je dodao Mijajlović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.