Mijić: Blizu smo cilja, moramo biti oprezni

Krupa putuje u Šamac

Mijić: Blizu smo cilja, moramo biti oprezni

D. Vejo

Fudbaleri Krupe igraju kvalitetan fudbal ove sezone. Krupnim koracima grabe ka tituli i mjestu koje vodi u Premijer ligu BiH. U narednom kolu play-off faze Prve lige Republike Srpske, gostovat će u Šamcu kod ekipe Borca.

Lider ne posustaje. Izabranici Slobodana Starčevića u Šamcu žele nastaviti pobjednički niz.

"Gostujemo kod ekipe Borca. Očekuje nas jedno teško gostovanje kao i utakmica. Blizu smo cilja pa nam je iz tog razloga nova pobeda jako bitna. Smatram da bi ovo mogla biti ključna utakmica kada je u pitanju prvo mjesto i ulazak u Premijer ligu BiH. Spremni smo da damo sve od sebe", rekao je za SportSport.ba fudbaler Krupe, Dušan Mijić.

Utakmica šestog kola play-offa Prve lige RS između Borca i Krupe igra se u nedjelju od 16.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi