Mijić: Na našem terenu mi se pitamo o svemu

Fudbaler Krupe pred meč play-offa

Mijić: Na našem terenu mi se pitamo o svemu

D. Vejo

Lider tokom regularnog dijela šampionata Prve lige Republike Srpske je Krupa. Slobodan Starčević i njegovi puleni nastavljaju pohod ka za zacrtanom cilju, to je Premijer ligi BiH. 

Fudbaleri Krupe sjajno igraju ove sezone. Proljetni dio šampionata odigrali su bez greške što pokazuje i stanje na tabeli. Prvi meč play-off igraju protiv Borca iz Šamca koji je prije doigravanja završio na šestoj poziciji na tabeli. 

"Do pola smo ispunili zacrtani cilj a to je da sa prvog mjesta uđemo u play-off. Svaka naredna utakmica nam je od velikog značaja. Idemo korak po korak. Borca kao protivnika respektujemo maksimalno. Oni nisu slučajno u play-offu ali mi se na svom terenu pitamo i idemo prema cilju, a to je Premijer liga", zaključio je za SportSport.ba desni bek Krupe, Dušan Mijić.

Mečevi play-offa počinju sutra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi