Mijić: Pobjeda nas vraća na tron

Fudbaler Krupe o utakmici protiv Mladosti

Mijić: Pobjeda nas vraća na tron

D. Vejo

Nakon remija u prvom kolu play-offa Prve lige Republike Srpske, fudbaleri Krupe okreću se novom izazovu. U goste im dolazi trenutno prvoplasirana ekipa Mladosti, koja je pobjedom nad Kozarom u prvom kolu zbacila Krupu sa prvog mjesta.

Priliku da poprave utisak, izabranici Slobodana Starčevića imat će predstojećeg vikenda kada igraju protiv najvećeg konkurenta u borbi za prvo mjesto koje vodi u Premijer ligu BiH.

"Veliki derbi igra se na našem stadionu i pred našim navijačima. U prethodnom kolu ispustili smo prvu poziciju i u ovoj utakmici nam je obaveza da se vratimo tamo gdje nam je i mjesto", za SportSport.ba je izjavio fudbaler Krupe Dušan Mijić.

"Daćemo sve od sebe kako bi slavili kod kuće i obradovali naše navijače. Imamo veliki respekt prema protivniku, oni imaju jaku i iskusnu ekipu ali mi želimo sva tri boda", dodao je Mijić.

Utakmica između Krupe i Mladosti igra se u subotu sa početkom od 16 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi