Mijić: Uz maksimalno zalaganje do bodova

Fudbaler Krupe pred utakmicu sa Širokim Brijegom

Mijić: Uz maksimalno zalaganje do bodova

D. Vejo

Fudbaleri Krupe će u okviru 17. kola Premijer lige BiH na svom terenu dočekati ekipu Šrikog Brijega.

I jedan i drugi tim u ovu utakmicu ulaze nakon trijumfa u prošlom kolu što pokazuje u kakvom raspoloženju dočekuju predstojeći susret. Kako kažu iz domaćeg tabora, očekuje ih težak meč, ali oni vjeruju u sebe.

"U goste nam dolazi jedna iskusna ekipa koja zna da igra na rezultat. Očekuje nas jedna veoma teška i zahtjevna utakmica, ali mi u istu ulazimo oprezno i spremni smo da damo svoj maksimum na terenu kao što to radimo u svakom meču. Nadamo se da ćemo pozitivnim ishodom obradovati naše navijače", kazao je za SportSport.ba fudbaler Krupe, Dušan Mijić.

Utakmica između Krupe i Širokog Brijega igra se sutra od 13 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi