Mikić: Kao da smo se uplašili pobjede

Mikić: Kao da smo se uplašili pobjede

Adnan Beganović

Fudbaleri Rudar Prijedora još jednom su se iz Hercegovine vratili neporaženi. Protiv Širokog Brijega, Rudar je u rovovskoj borbi osvojio zasluženo jedan bod, a najbolji na terenu bio je iskusni Borislav Mikić.

"Osvojili smo jedan bod, a da je bilo malo više sreće, mogli smo i do cijelog plijena. Kao da smo se uplašili pobjede protiv Širokog Brijega pa smo poslije prednosti od 3:2 požurili da im poklonimo jedan bod. Šteta, jer mogli smo do sva tri boda, a da smo to i ostavrili ne bi bilo nezasluženo", priča Mikić.

Rudar će prvu pobjedu u sezoni da traži na svom terenu protiv Leotara.

"E sad više kiksa ne smije da bude. Moramo sve uraditi kako bi pobijedili, jer sa šest bodova iz pet utakmica mislim da bi mogli da budemo zadovoljni. Bodove ne smijemo unaprijed da upišemo, već ih moramo osvojiti na terenu", dodao je Mikić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti