Mikić: Velež je subonosni meč za nas

Rudar na rubu ponora

Mikić: Velež je subonosni meč za nas

Borislav Mikić iako među najstarijim igračima u Premijer ligi BiH i danas je jedan od najopasnijih igrača Rudara koji je zabilježio najlošiji start sezone u Premijer ligi BiH od kada se takmiči u elitnom rangu.

Prijedorčani nakon poraza od Mladosti u prošlom kolu već sutra dočekuju Velež, tim koji je u osam uvodnih kola poražen samo jedanput.

“Zaista više nemamo izbora. Previše smo propustili prilika, pogotovo na domaćem terenu, tako da sutra pobijediti moramo. Sutrašnji meč vidim kao sudbonosni za nas jer bi nas poraz doveo na rub ponora. Svjesni smo situacije i zbog toga nas u sutrašnjoj utakmici zanima smao trijumf,” izjavio je Mikić.

Zanimljivi su bili posljednji susreti Veleža i Rudara. Na posljednja dva gostovanja u Vrapčićima Prijedorčani su osvajali puni bodovni plijen, dok su posljednji put u martu ove godine poraženi u Prijedoru rezultatom 3:2. Poraz od Veleža posla je koštao Velimira Stojnića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti