Milan bez Van Ginkela na neodređeno vrijeme

Povreda gležnja

Milan bez Van Ginkela na neodređeno vrijeme

Novi nogometaš Milana, Marco van Ginkel, povrijedio se u duelu protiv Empolija.

Milan je u utorak navečer remizirao s Empolijem (2:2) u gostima, a holandski veznjak teren je morao napustiti samo pola sata nakon početka utakmice.

Povrijedio je gležanj, a liječnički tim Milana tvrdi da je riječ o itekako ozbiljnoj povredi, mada nije poznato na koji period će Van Ginkel odsustvovati s terena.

Podsjetimo, 21-godišnjak je u Milan došao iz Chelseaja na posudbu, a prošle divje sezone nije igrao zbog povrede koljena. Očito da mladi veznjak nema sreće sa povredama…

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.