Milan bolji od PSG-a

Ancelotti debitovao na klupi Parižana

Milan bolji od PSG-a

Milan je u danas odigranoj prijateljskoj utakmici u Dubaiju, savladao PSG, minimalnim rezultatom 1:0.

Jedini gol na meču, pao je na samom početku utakmice, u četvrtoj minuti, kada je nakon fenomenalne akcije i duplog pasa Ibrahimovića i Pata, Brazilac završio akciju, petom postigavši gol.

Meč je obilježio debi igračke i trenerske legende Milana, Carla Ancelottija, na klupi Parižana protiv svoga bivšeg kluba, kao i povratak Gennara Gattusa nakon duge pauze zbog povrede oka.

PSG je imao nekoliko dobrih šansi, pogotovo u nastavku, ali je Milan ipak došao do pobjede.

Nacionalna prvenstva u Italiji i Francuskoj, nastavljaju se ovog vikenda u Italiji, odnosno 14. januara u Francuskoj.


Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti