Milan će dovesti jednog Argentinca u napadu

Tevez ili Maxi Lopez?

Milan će dovesti jednog Argentinca u napadu

Edmir Škorić

Milanov dopredsjednik Adriano Galliani potvrdio je kako je postignut dogovor oko prelaska argentinskog napadača Maxija Lopeza iz Catanije u redove Rossonera.

Ipak, ovaj transfer neće se kompletirati tako brzo zbog Lopezovog sunarodnjaka - Carlosa Teveza, budući da se na San Siru još uvijek nadaju njegovom dolasku. Kada transfer u potpunosti propadne, onda će se Milanezi okrenuti finaliziranju transfera Lopeza.

"Situacija je jednostavna. Postigli smo dogovor s Catanijom i igračem. Čini se da je već Milanov, ali vidjet ćemo. Ljekarski pregledi? Pričekat ćemo još nekoliko dana. Ne dođe li Tevez, potpisat ćemo ugovor s Maxi Lopezom, ali nećemo dovoditi obojicu", izjavio je Galliani.

Lopez je ranije igrao za River Plate, potom Barcelonu, zatim Mallorcu (posudba), Moskvu, Gremio, te na koncu i Cataniju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.