Milan Ćulum novi igrač Slobode?

Veznjak dolazi na Tušanj?

Milan Ćulum novi igrač Slobode?

Midhat Šljivak

Iskusni veznjak Milan Ćulum (32) mogao bi karijeru nastaviti u tuzlanskoj Slobodi.

Ovaj 32-godišnji fudbaler, kako nezvanično saznajemo, nalazi se u pregovorima sa ekipom s Tušnja i on bi trebao postati novo pojačanje Slobode.

On bi već danas trebao obaviti završne razgovore s rukovodstvom Slobode, a ako dođe do dogovora, Ćulum će se priključiti ostatku ekipe na pripremama.

Milan Ćulum je dobro poznato ime u bh. fudbalu. S dosta uspjeha je nosio dres FK Željezničar, a proteklu sezonu je proveo u ekipi Rada.

U timu s Grbavice ga rado spominju, a bio je i ljubimac navijača Plavih s Grbavice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ako dođe do dogovora sa Slobodom, Ćulum će sigurno predstavljati veliko pojačanje pred novu sezonu, jer se radi o zaista iskusnom fudbaleru koji iza sebe ima bogato iskustvo, posebno u prvenstvu Srbije.

Pored Željezničara i Rada, Ćulum je u karijeri igrao za Radnik, Radnički iz Niša, Čukarčki, Hajduk iz Kule, te ruski Volgar.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi