Milan Đurić na prepunom Olimpicu odlučio da izvede penal i napravio grešku života

Htio zakucati loptu u mrežu, ali...

Milan Đurić na prepunom Olimpicu odlučio da izvede penal i napravio grešku života

E. Čaušević

Roma i Verona igraju trenutno utakmicu 21. kola italijanske Serije A, a u centru pažnje našao se nekadašnji bh. reprezentativac Milan Đurić koji se nažalost nije proslavio izvođenjem penala.

Na klupi Rome večeras je debitovao Daniele De Rossi koji je preuzeo klupu Vučice nakon što je otkaz dobio Jose Mourinho.

Rimski klub je odlično igrao u prvom dijelu i u razmaku od šest minuta uspio je da dođe do prednosti od 2:0.

Prvo je Romelu Lukaku pogodio za 1:0 na asistenciju El Shaarawyja, a šest minuta kasnije Pellegrini je udvostručio prednost Rome nakon nove asistencije El Shaarawyja.

U drugom poluvremenu Verona je krenula dosta ofanzivnije i u 64. minuti imala odličnu šansu da dođe do gola.

Oglasi

Nekadašnji bh. reprezentativac Milan Đurić izborio je penal za goste i sam je odlučio da ga izvede, ali to nije bila dobra odluka.

Đurić je namjestio loptu na bijelu tačku i htio ju je zakucati u mrežu Rome, ali je šutirao visoko preko gola na oduševljenje navijača domaćeg tima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Promašaj bh. napadača POGLEDAJTE OVDJE.

Ipak, 12 minuta kasnije Verona je uspjela da smanji na 2:1 i donese dramu u ovaj meč, a pogodak za goste zabio je Folorunsho.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FahrudinKonjHodzic
cetalj glupi nemere pogodit dasu dva gola bila gadza tice u zraku
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi