Milan Đurić na Ceseninoj transfer listi

Nakon ispadanja iz Seria A

Milan Đurić na Ceseninoj transfer listi

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine i napadač italijanske Cesene, Milan Đurić, našao se na transfer listi svog kluba nakon što je on ispao iz Serie A. 

Jasno je da fudbaler koji je u dresu Zmajeva debitovao u kvalifikacionom meču protiv Andore naredne sezone neće nositi dres svog sadašnjeg kluba. Navalu Cesene iduće sezone u Seriji B trebali bi predvoditi Succi i Rodriguez, uz mladi dvojac Moncini - Dalmonte.

Cesena će nastojati da na pravi načinn unovči Đurića, a za usluge 24-godišnjeg bh. napadača postoji nekoliko zainteresovanih klubova. U ovoj sezoni Đurić se ne može pohvaliti pretjeranim golgeterskim učinkom. U 28 utakmica, računajući nastupe u Serije A i Kupu Italije, postigao je tri pogotka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.