Milan Đurić se oporavio od povrede

Vraća se ubrzo na teren

Milan Đurić se oporavio od povrede

Na zvaničnoj stranici Bristol Cityja objavljeno je kako se Milan Đurić oporavio od povrede. 

Zbog operacije hernije Đurić je bio primoran pauzirati mjesec dana, a da je mirovanje stvar prošlosti potvrdio je engleski drugoligaš, dodajući kako se bh. fudbaler već vratio treninzima. 

Đurić bi tako mogao biti spreman već za narednu utakmicu, koju njegov tim igra sutra na domaćem terenu protiv Queens Park Rangersa. Za sada je potvrđeno da za ovaj meč u konkurnciji jedino neće biti Gary O'Neil. 

Bristol City se u Championshipu nalazi u veoma teškoj situaciji. Trenutno je na 21. poziciji sa samo četiri boda iznad zone ispadanja, stoga s toga ne treba napominjati koliko će Đurićeve usluge biti potrebne treneru Johnsonu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi