Milan i Barca traže Nemanju Vidića

Milan i Barca traže Nemanju Vidića

Stoper Manchester United Nemanja Vidić ove se sezone nametnuo kao jedan od najboljih igrača na svijetu na svojoj poziciji.

Zato ne čudi ineters drugih klubova za ovog srbijanskog reprezentativca. Milan i Barcelona su već pokazali interesovanje za Vidića, ali se u igru uključio i sveprisutni Real.

Prema pisanju engleskih medija, na Old Trafford stigla je ponuda vrijedna 25 miliona eura za Vidića, a pretpostavlje se da je došla sa Nou Campa. Međutim, teško je očekivati da će se Alex Ferguson odreći usluga svog ponajboljeg fudbalera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.