Milan i Inter love Edersona

Milan i Inter love Edersona

Edmir Škorić
Teme:

Lyonova zvijezda Brazilac Ederson na meti je dva milanska kluba. Veznjaka Lavova u svojim redovima žele i Inter i Milan.

"Narednih ćemo se dana sastati sa čelnicima Lyona, ali kako sada stvari stoje, mislim da će igrač napustiti klub", kazao je Edersonov menadžer Antonio Caliendo za tuttomercatoweb.

Na pitanje da li će Serija A biti novo odredište za brazilskog veznjaka, Caliendo je odgovorio.

"AC Milan i Inter su još uvijek zainteresovani."

Najveći problem da bivši igrač Nice pređe u Italiju dolazi iz činjenice da Ederson nema dvojno državljanstvo: "Problem predstavlja to što on nema status u EU."

Caliendo je otkrio kako Rossoneri žele dovesti još jednog njegovog klijenta, mladog napadača koji igra u brazilskom Sao Paulu.

"Milan želi i Ronija, mladog talentiranog igrača Sao Paula. On ima 18 godina i vrlo je sličan Adrianu Mutuu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti