Milan Muminović ostao bez vize?!
Muminović kao stotine Bosanaca i Hercegovaca - poljubio vrata Evrope

FK Sarajevo oslabljeno zbog administrativnih igrica

Milan Muminović ostao bez vize?!

Sve su veći izgledi da najbolji akter susreta na Koševu između Sarajeva i Spartaka neće putovati u Slovačku. Milanu Muminoviću pasoš ističe za dva mjeseca i nije mogao dobiti vizu za put u Trnavu.
Tako će, po svemu sudeći, sumorna realnost bh. društva još jednom otežati put onima koji su zaslužili da budu dio Evrope.

Ipak, sa Koševa danas dolaze i lijepe vijesti, a tiču se budućih zvijezda bordo tima.

Juniori potpisali

Ipak nije tako sivo danas na Koševu. Iz kluba je potvrđeno da su juniori Sarajeva potpisali profesionalne ugovore. Potpis na petogodišnji ugovor su stavili Denis Čomor, Amar Kadić, Nail Šehović i Jasmin Čampara.

"Mogu reći da smo danas potpisali ugovore sa našim talentovanim juniorima. Pred njima je jedna velika karijera i Sarajevo je u ovim mladićima dobilo velika pojačanja, buduće nosioce igre našeg kluba.", rekao je Senad Merdanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije