Milan ne odustaje od Honde

Milan ne odustaje od Honde

Milan je i dalje zainteresovan za Keisukea Hondu, ali njegov dolazak na San Siro zavisi od njegovog sadašnjeg kluba, moskovskog CSKA, izjavio je italijanskim medijima Adriano Galliani.

Honda se već neko vrijeme nalazi na listi želja Milana, a njegov ugovor sa Moskovljanima ističe posljednjeg dana ove godine. Ipak, CSKA se ne želi odreći svog ponajboljeg igrača bez obzira na to što on svakako namjerava napustiti klub po isteku ugovora.

"Ukoliko budu željeli prodati ga, on će nam se uskoro pridružiti. U suprotnom će stići u januaru kao slobodan igrač,” izjavio je Galliani.

Milan tim za narednu sezonu Lige prvaka mora prijaviti do ponedjeljka, tako da su male šanse da ćemo Hondu gledati u dresu Milana u novoj sezoni Lige prvaka.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.