Milan ne odustaje od Honde

Japanca želi i Tottenham

Milan ne odustaje od Honde

E. Škorić

Moskovski CSKA odbio je Milanovu ponudu za japanskog reprezentativca Keisuke Hondu, a talijanski mediji navode kako se u utrku za potpis Japanca uključio i Tottenham.

Navodno je Milanova ponuda za Hondu odbijena, a taijanski sportski dnevnik La Gazzeta dello Sport ističe kako Rossoneri ne odustaju, te će za japanskog reprezentativca u drugom pokušaju ponuditi 18 miliona eura.

Osim Milana, Hondu u svojim redovima želi vidjeti i engleski Tottenham, koji je spreman platiti 12 miliona eura za igrača koji je imao zapaženu ulogu u u dresu CSKA prošle sezone u Ligi prvaka, te sa Samurajima u Južnoj Africi na Svjetskom prvenstvu.

Ronaldinho se nalazi na izlaznim vratima San Sira, pa je dolazak Honde prioritet za "crveno-crne".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti