Milan ne pušta Storarija Sampdoriji

Milan ne pušta Storarija Sampdoriji

Edmir Škorić

Golman koji je bio posuđen u Sampdoriji prošle sezone, Marco Storari, ostat će u Milanu. Potvrdio je to i Storarijev menadžer Claudio Vigorelli.

Sampdoria je namjeravala otkupiti ugovor Marco Storarija ovog ljeta, no Rossoneri su inzistirali da se iskusni čuvar mreže vrati na San Siro.

La Gazzetta dello Sport trdi kako je Storariju ponuđen novi ugovor.

"Nije bilo sastanka, ali mi je objašnjeno kako će Storari ostati u Milanu. Sampdorija ga je htjela, no on definitivno ostaje u Milanu", kazao je Vigorelli za Sky Sport.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije